Spectacole pentru copii - tel. 0721 687 680

Spectacole tematice

pirat3small Spectacolul magic cu Piraţi
Atenţie marinarii mei! Toată lumea pe punte! Sunteţi pregătiţi să navigaţi într-o călătorie a distracţiei şi imaginaţiei? Căpitanul Comicus şi maimuţa sa pirat vor uimi copiii şi adulţii cu o aventură magică unică în viaţă. Copiii vor naviga pe mări furtunoase, vor ajuta la apariţia unui steag de piraţi, vor învăţa secretele nodurilor de pirat şi se vor distra de minune. Sărbătoritul va deveni căpitanul unei „nave de piraţi” şi va ajuta la găsirea comorii ascunse. Spectacolul de magie cu piraţi este ideal pentru băieţi cu vârste între 4 -7 ani care nu pot sta liniştiţi pe durata spectacolului tradiţional de magie si cărora le-ar plăcea mai mult o prezentare informală de magie presărată cu jocuri şi activităţi piratereşti.

 

halloween2smallSpectacolul magic de Halloween
A sosit timpul Halloween-ului! Spectacolul de Halloween este plin de magie cu tematică amuzantă de Halloween care este puţin înspăimântătoare, dar plăcută. Copiii vor întâlni un număr mare de fantome şi păianjeni, vor juca un joc cu Contele Dracula imaginar şi-l vor ajuta pe magicianul Comicus să îmblânzească ochiul magic al Ciclopului. Pe toată durata spectacolului vor fi multe râsete şi amuzamente, într-o combinaţie de energie, uimire şi mister pentru a face din petrecerea dumneavoastră de Halloween o petrecere despre care se va vorbi multe luni după.

 

 

craciun1smallSpectacolul magic de Crăciun
Crăciunul este o perioadă specială a anului. Magicianul Comicus a prins minunea şi magia acestui sezon în uimitorul spectacol magic de Crăciun. Spectacolul are ca temă un Crăciun amuzant, în care vor fi prezentate numere de magie cu brazi, şosete, acadele, oameni de zăpadă, etc. El foloseşte participarea spectatorilor într-o doză mare pentru a se asigura că spectacolul decurge perfect. Iar ca rezultat este mereu multă magie, distracţie şi surprize. Tineri spiriduşi din spectator vor urca pe scenă pentru a deveni asistenţii speciali ai magicianului în timp ce ajută ca magia să apară. Obiecte dispar şi reapar, sfidând legile fizicii, toate în timpul unui program ce cuprinde amuzament, iluzii uimitoare şi un sentiment minunat că magia acestui Crăciun s-ar putea chiar să fie adevărată!